|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om jakker
Får du køber så overvej lige hvad du skal bruge den til. Skal den f.eks. bruges på vandreture, så er det en god ide at den er vandsæt og slidstærk. Skal du bare bruge jakken i sommerhalvåret til at lufte hunden, gå tur i skoven og cykle kort på arbejde, behøver du ikke købe en kraftig tre-lags jakke. Så kan en letvægtsjakke være fin.

Overvej hvilket look du ønsker. Sporty, klassisk, elegant?

Overvej om det skal have en hætte.

Sørg for at den har en ordentlig lynlås foran, det er altid den som går i stykker, så den skal være solid.

Hvis det er en vinterjakke, så sørg for at den kan lukkes godt omkring halsen, det er altid der man kommer til at fryse mest når vinden blæser.

Køb den rigtige jakke størrelse. Jakkens skuldre må ikke hænge ned over dine.

Køb jakke i en diskret farve, hvis den skal holde i mange sæsoner.

Sørg for at pleje din jakke efter anvisningerne - det betaler sig.

Ingen klassisk herrejakke uden et lækkert halstørklæde husk det!

Prøv jakken i butikken eller indendørs hvis du har købt på nettet, både med t-shirt og et varmt lag som fleece indenunder. Jakken skal føles behagelig i alle situationer. Prøv at strække armene ud til siden for at sikre dig, at armlængden passer til dig. Og tjek om du kan bevæge armene, uden at jakken kryber op på maven.

Gennemgå alle detaljer. Hvor nemt er det at åbne og lukke lynlåse, spænde snører ind og ud, indstille hætte og benytte velcrolukningen ved håndleddene?
Sørg for at få en fornemmelse af jakken i brug, inden du tager den endeligt i brug.

Kategorier på sider:

Kampagnetilbud Skitøj Sommerjakker Jakkest diverse Tj Skijakker Hummel jakker Jakke strrelser Regnjakker Gode rd om jakker North face jakker Jakkest Sko og stvler Flere jakker Netbutikker Timberland jakker MISSONI jakker Halstrklder Softshell jakker Outlet Vinterjakker Dunjakker Helly Hansen jakker Sportstj


 Du er her: Jakker - Netannoncer Jakker -